Фчерашни новости - Епизода 28

Вчерашната епизода на „Фчерашни новости“ веќе е достапна на „Јутјуб“. Еве што донесоа оваа недела момците и девојките од екипата на најгледаната забавна емисија кај нас:

  • Фчерашни открива: Која е најновата мерка на Владата што ќе го олесни работењето на тенкото парламентарно мнозинство
  • Ексклузивно: Дознајте кого ќе може да облечете со најновата мобилна апликација
  • Откриваме: За каква кадровска политика се реши ДУИ
  • Сторија: Татко направи сѐ за на децата да не им биде одземено основното човеково право – да полагаат екстерно

Во тек е снимањето на епизода 29, со која ќе се дружиме во недела, од 19:10 часот на „Телма“. Дотогаш останете така.

22 начини како да препознаете ГМО овошје и зеленчук

Спаси го своето семејство!

Што кажува твојот омилен екс-ју бенд за тебе како човек (прв дел, вероватно ќе има и втор)

Психоанализа

15 знаци дека дошло лето во Македонија

Надвор е лето, ги одржуваме виталните функции

Севернокореец на Денот
Севернокорејка на Денот