Фчерашни новости - епизода 12 од Новата ера

Го игра ли ороводецот последниот круг, дознајте последни од „Фчерашни новости“ кои неделава известуваат ексклузивно од играорното друштво „Вландовскиот конгрес“. Екипата ги посети и традиционалните и надалеку познати македонски Денови на загадениот воздух.

Еве што друго донесе вчерашната епизода 12, која веќе може да се погледне и на „Јутјуб“:

  • Ексклузивно интервју на Фчерашни со Баба Рада за реформите во здравството
  • Што чај пие премиерот?
  • Што кажа опозицијата за загадениот воздух?
  • Хуманитарна акција на Фчерашни: Да и помогнеме на Силвана Бонева!

Додека ја чекате следната недела, не ја пропуштајте можноста и да ГЛАСАТЕ за тоа која песна  следно „Фчерашни новости“ да ви ја уништат. По „Хелоу“, „Македонијо, како си“ и „Депресито“ следува уште еден хит во соработка со „Сити радио“, „Метрополис“, „Клуб ФМ“ и „Бубамара“.

Дајте го својот глас на следниот линк: https://www.facebook.com/FcerasniNovosti/photos/a.1536179290021364.1073741828.1534804973492129/1776010662704891/?type=3&theater

Што кажува за тебе твојата тетоважа

И каде си сега според тетоважата

15 причини зошто Таравари си заминува од министерството за здравство

#ЧаоТаравари

Есенски моден водич за луѓе кои земаат помалку од 250 евра плата

Напишан од човек кој зема помалку од 250 евра плата

Севернокореец на Денот
Севернокорејка на Денот