Фчерашни новости - 27-ма епизода

„Фчерашни новости“ и оваа недела на „Телма“  не однесе чекор зад сите. Ова се работите што последни ги дознавме во епизодата 27 од втората сезона:

  • Eксклузивно: Камерите на „Фчерашни новости“ снимија полициска акција
  • Дознаваме и како премиерската вила се подготвува за новиот станар
  • Анализа: Koј е најголем Албанец?
  • Што се случува на преговарачката маса за новата Влада?
  • Обилните врнежи донесоа и нов тренд на македонските улици

Новата епизода веќе се подготвува. Гледајте ги новите „Фчерашни“ оваа недела, 4 јуни, 19:10 часот на „Телма“.

22 начини како да препознаете ГМО овошје и зеленчук

Спаси го своето семејство!

Што кажува твојот омилен екс-ју бенд за тебе како човек (прв дел, вероватно ќе има и втор)

Психоанализа

15 знаци дека дошло лето во Македонија

Надвор е лето, ги одржуваме виталните функции

Севернокореец на Денот
Севернокорејка на Денот