Екофрендли логоа на познатите компании

Графички дизајнер кој или е Влав па сака да им заштеди на компаниите или е стварно еколошки освестен направил верзии на логоата на големите корпорации со кои би се трошело помало количество на боја, со што тие би биле по пријателски настроени кон природата. Еве дел од тие логоа. Го нема логото на Сител :'(

16 наслови од македонските портали кои ги очекуваме за дождот

Уште во далечната 1973-та Баба Ванѓа предвиде дека ако не носиш чадор за време на дожд ќе накиснеш

26 фрази за да уништиш слава или именден

Ако не си ти ќе е некој друг

16 позитивни страни од враќањето на евтината струја

Пишувано на скапа струја

Севернокореец на Денот
Севернокорејка на Денот