Белоруски баба блуз

Лидија, по потекло од Белорусија, е навидум обична баба. Досега од животот сте требале да имате научено дека не е сѐ како шо изгледа па така и Лидија не е само обична баба. Поради годините таа не можела повеќе да свири со раката па измислила нејзин начин како да свири гитара, со сијалица. Покрај оваа (во подолното видео) таа добила и понуда и да сними песна со најпознатиот блузер (јеботе, најпознат блузер во Белорусија, веројатно е единствен) во нејзината татковина, а има и снимки како свири во професионално студи. Уживајте... Или немојте, не можеме ние да ви кажуваме што да правите.

Што кажува за тебе твојата тетоважа

И каде си сега според тетоважата

15 причини зошто Таравари си заминува од министерството за здравство

#ЧаоТаравари

Есенски моден водич за луѓе кои земаат помалку од 250 евра плата

Напишан од човек кој зема помалку од 250 евра плата

Севернокореец на Денот
Севернокорејка на Денот