Барби и Кен од Советскиот сојуз

Дали често се прашувате каков би им бил животот на Барби и Кен ако живееле во 80-тите години во СССР? Дали тоа прашање ве остава без сон? Не мора повеќе да се секирате затоа што тука е серијата на фотографии кои ги направи руската фотографка Лена В. Неа можете да ја следите и на Инстаграм, макар што со соодносот на следачи и луѓе што ги следи тешко дека ќе ве заследи.

16 наслови од македонските портали кои ги очекуваме за дождот

Уште во далечната 1973-та Баба Ванѓа предвиде дека ако не носиш чадор за време на дожд ќе накиснеш

26 фрази за да уништиш слава или именден

Ако не си ти ќе е некој друг

16 позитивни страни од враќањето на евтината струја

Пишувано на скапа струја

Севернокореец на Денот
Севернокорејка на Денот