Арт деко автомобили

Многу од овие автомобили кои во главно се од 1930-тите години се прототипи, но сепак изгледаат убаво за око и служеле како инспирација за многу други дизајнери (не знаме навистина дали служеле за инспирација на други дизајнери ама мораме да имаме вовед за веста да излезе на агрегаторите па еве го воведот).

ЗИС 101 Купе - ЗИС е кратенка од Zavod Imeni Stalina. Прототипот е од 1939-та и се верува дека се направени само две вакви, а од производство се откажале поради војната.

Воисин Ц28 Аероспорт е модел кој всушност бил достапен на пазарот во периодот 1936-1939

Хипано Суиза Дубонет Ксенија од 1938-ма

Аубрн 851 од 1935-та

Талбот Лаго Т-150ЦС од 1938-ма

Дусенбург Купе Симон Миднајт Гоуст - 1939

Ролс Ројс Фантом 1925

Аубрн В12 Боатејл Спидстер - 1932

Бугати 57СЦ - Атлантик Купе - 1937

Делахај 175 Роудстер - 1949

Делахај 135 - 1936

Фусе - 1937

Воисин Ц25 - 1935

40 реални очекувања од 2017-та

Ако ги намалите очекувањата може да биде и ок година

30 новогодишни желби што можеш да ги посакаш и сигурно да ти се остварат во Македонија

Желбите се остваруваат само треба да знаеш што да посакаш

11 видови колеги кои ги има на предновогодишна забава од работа

Затоа што не сте доволно блиски за заедно да славите Нова Година

Севернокореец на Денот
Севернокорејка на Денот