Архитектот и тортата

Иако на прв поглед изгледа дека тортата е месен нарезак со кој некој се заиграл пред кооперација сепак е торта направена од архитеткт. Иако имаше објаснување зошто е баш ваква тоа не ви игра никаква улога во животот и веројатно нема ништо да ви смени. Затоа еве ја тортата и едно видео од истата.

16 наслови од македонските портали кои ги очекуваме за дождот

Уште во далечната 1973-та Баба Ванѓа предвиде дека ако не носиш чадор за време на дожд ќе накиснеш

26 фрази за да уништиш слава или именден

Ако не си ти ќе е некој друг

16 позитивни страни од враќањето на евтината струја

Пишувано на скапа струја

Севернокореец на Денот
Севернокорејка на Денот