Американците ќе ја уништат Северна Кореја... Ако ја најдат

Видеото е од Џими Кимел шоуто и задачата е едноставна: просечни Американци на улица ги замолуваат на светската карта да ја најдат Северна Кореја. Резултатите ЌЕ ВЕ ШОКИРААТ! Америка има шанси да ја победи Северна Кореја ако успеат да ја лоцираат на картата...

16 наслови од македонските портали кои ги очекуваме за дождот

Уште во далечната 1973-та Баба Ванѓа предвиде дека ако не носиш чадор за време на дожд ќе накиснеш

26 фрази за да уништиш слава или именден

Ако не си ти ќе е некој друг

16 позитивни страни од враќањето на евтината струја

Пишувано на скапа струја

Севернокореец на Денот
Севернокорејка на Денот