89 годишна баба, апарат, Јапонија

Додека кај нас пензијата е време кога чекаш на ред во аптека за да ти кажат дека нема лекови, а хоби е чекање да умириш во надеж дека нема да залегниш и да им си товар на децата и внуците кои имаат многу поважни работи од твојот живот, пензионерите во Јапонија живеат поинаку. Како? Забавно. И не им е гајле, затоа што на бабава од 89 години воопшто не ѝ е дојдено до вашето мислење.

10 видови на Фејсбук постови за првиот училишен ден

Со среќа на сите чинители во образовниот процес

15 причини зошто Таравари си заминува од министерството за здравство

#ЧаоТаравари

Есенски моден водич за луѓе кои земаат помалку од 250 евра плата

Напишан од човек кој зема помалку од 250 евра плата

Севернокореец на Денот
Севернокорејка на Денот