8-ма епизода на Фчерашни новости откако не настапи Новата ера

Зошто е потребно да се донесе законот за јазиците? Кој ако не „Фчерашни новости“ го имаат одговорот на ова прашање. Во новата, 8 по ред епизода од третата сезона на најгледаните пародишни вести последни дознајте и:

  • Опасна акција против аеротероризмот во Македонија
  • Дали е трнлив патот до неуспехот?
  • Како течат подготовките за претстојната зима
  • Брејќинг њуз: Oбраќање на лидерот на Неопределените

Гледајте „Фчерашни новости“ секоја недела од 20 часот на Телма и во живо на Фејсбук. Дотогаш, дружете се со екипата на нивните официјални страници на Фејсбук и Инстаграм.

16 наслови од македонските портали кои ги очекуваме за дождот

Уште во далечната 1973-та Баба Ванѓа предвиде дека ако не носиш чадор за време на дожд ќе накиснеш

26 фрази за да уништиш слава или именден

Ако не си ти ќе е некој друг

16 позитивни страни од враќањето на евтината струја

Пишувано на скапа струја

Севернокореец на Денот
Севернокорејка на Денот