20 животни лекции на Софија Вергара во “Modern Family“

“Modern Family“ веројатно на многумина е една од омилените комични серии, кои се прикажуваат во моментов. Софија Вергара во улогата на Глорија, исто така веројатно за многумина е омилен лик. Вклучувајќи не и нас. Ова се дел од нејзините животни ставови и лекции за различни животни ситуации.

1. Како да се справите со вандализмот на соседите

 

 

 

2. Како да ви трае бракот

 


3. Манири


4. Како да победите во расправија со бившиот

5. Области кои ги нема во часовите по возење

 

 

6. Каде да најдете љубов


7. Како да се справите со домашни штетници

8. За почитувањето на лошите знаци

 

9. Што да правите кога некој ќе ве отследи

10.Како да се сoгласувате со животните

 


11. Таа не научи на подобар термина од “наводници во воздух“

12. Поинаков метод за плаќање на момчето што доставува пица

13. Како да добиете одмазда

14. Бескрајни зборови на мудрост за тоа каква е бременоста

 

16. Пoмагање на детето да одбере професија

17. Да бидеме горди на своето потекло

18. Соодветен речник

 

 


19. Како да израснете син

20. Ако имате прашање...

 

40 реални очекувања од 2017-та

Ако ги намалите очекувањата може да биде и ок година

30 новогодишни желби што можеш да ги посакаш и сигурно да ти се остварат во Македонија

Желбите се остваруваат само треба да знаеш што да посакаш

11 видови колеги кои ги има на предновогодишна забава од работа

Затоа што не сте доволно блиски за заедно да славите Нова Година

Севернокореец на Денот
Севернокорејка на Денот