20 импресивни домови - финалисти за Куќа на годината за 2016

Кралскиот институт на британските архитекти (RIBA), бастион на британската архитектура, ги објави 20-те куќи кои се во трка за најдобра куќа за 2016 година во Британија.

Финалистите и наградените ќе бидат објавени во специјалната серија во Велика Британија “Grand Designs“ на есен.

Ова е изборот:

*Клик на фотографиите за поголема верзија

 

40 реални очекувања од 2017-та

Ако ги намалите очекувањата може да биде и ок година

30 новогодишни желби што можеш да ги посакаш и сигурно да ти се остварат во Македонија

Желбите се остваруваат само треба да знаеш што да посакаш

11 видови колеги кои ги има на предновогодишна забава од работа

Затоа што не сте доволно блиски за заедно да славите Нова Година

Севернокореец на Денот
Севернокорејка на Денот