16 работи кои навистина не би требало да постојат

Роботот кој навистина сака да го изедете ова

Минионите розеви

Овој хибрид

Роботска направа за ставање кечап – неконтролирана

Сендвич од краставици

Ова одело за кутрото куче

Пица и кукис во едно

И пизабургер

Хамбургер спакован во конзерва

 

Ова

Селфи стик со лажна рака

Ова

Оваа долна облека

И ова јадење

Ова

И секако хеланките Џорџ Мартин

40 реални очекувања од 2017-та

Ако ги намалите очекувањата може да биде и ок година

30 новогодишни желби што можеш да ги посакаш и сигурно да ти се остварат во Македонија

Желбите се остваруваат само треба да знаеш што да посакаш

11 видови колеги кои ги има на предновогодишна забава од работа

Затоа што не сте доволно блиски за заедно да славите Нова Година

Севернокореец на Денот
Севернокорејка на Денот