15 смешни примери на архитекти кои имаа една работа и ја зафркнаа

Да се  биде архитект е многу значајна работа. Нема место за грешки и секоја грашка ќе биде прикажана на јавноста, за сите да можат да ја видат. Но, како што ќе можете да видите од оваа прекрасна галерија, архитектите се одлучни да остават трага во светот на овој или оној начин.

40 реални очекувања од 2017-та

Ако ги намалите очекувањата може да биде и ок година

30 новогодишни желби што можеш да ги посакаш и сигурно да ти се остварат во Македонија

Желбите се остваруваат само треба да знаеш што да посакаш

11 видови колеги кои ги има на предновогодишна забава од работа

Затоа што не сте доволно блиски за заедно да славите Нова Година

Севернокореец на Денот
Севернокорејка на Денот