13 смешни илустрации за тоа колку е тешко да се биде девојка во лето

Шминката попушта пет минути откако ќе ја ставите, црвени белези на бутините...ова се само дел од проблемите со кои поубавата половина од човештвото се соочува во текот на летото. 

Ова е изборот и делото на Bright Side.

16 наслови од македонските портали кои ги очекуваме за дождот

Уште во далечната 1973-та Баба Ванѓа предвиде дека ако не носиш чадор за време на дожд ќе накиснеш

26 фрази за да уништиш слава или именден

Ако не си ти ќе е некој друг

16 позитивни страни од враќањето на евтината струја

Пишувано на скапа струја

Севернокореец на Денот
Севернокорејка на Денот