Јакуза: Животот и секојдневието на јапонската криминална организација која владее со подземјето

Познати по нивната интензивна бруталност, тетоважи и строг код на чест

Одличниот хумор на Ричард Прајор преку 15 цитати

Кога веќе немаш пари, барем имај став

18 факти за Втората светска војна

И кога мислиме дека се знаеме за оваа војна, повторно одредени факти изненадуваат

{{ article.name }}

{{ article.title }}

Тајмлајн: Секоја туристичка сезона во Охрид, секогаш

СИТЕ ПАТИШТА ВОДАТ ВО ОХРИД

10 видови на иселеници кои се враќаат на лето

Истражување на Заводот за иселеништво и македонска дијаспора при mojo.mk

11 ликови кои ги среќаваш пред кооперација

Се разбира не во исто време затоа што многу ретко има толку луѓе пред кооперација

Севернокореец на Денот
Севернокорејка на Денот